Disclaimer

Informatie
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld om algemene informatie te verschaffen die betrekking heeft op de dienstverlening van CLERXvanROYadvocaten. De gepubliceerde informatie kan nooit worden beschouwd als persoonlijk of professioneel advies. We betrachten uiterste zorg om onze website zo actueel en correct mogelijk te houden. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat de gepubliceerde informatie niet verouderd, onvolledig of incorrect is. U kunt er dan ook geen rechten aan ontlenen. Wanneer u onduidelijke of zelfs onjuiste informatie aantreft op deze website kunt ons ervan op de hoogte brengen door een e-mail te sturen naar info@clerxvanroyadvocaten.nl.

 

Auteursrecht
Deze website, inclusief ontwerp, inhoud, foto’s en afbeeldingen, is auteursrechtelijk beschermd en behoort toe aan CLERXvanROYadvocaten. Het bezoeken of kopiëren van enige informatie van de website (printen of downloaden) is enkel toegestaan voor eigen niet-commercieel privégebruik. Daarbuiten bent u niet bevoegd de website op enige wijze (geheel of gedeeltelijk) te kopiëren, te downloaden, te publiceren of te reproduceren, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van CLERXvanROYadvocaten.

 

Links

Clerxvanroyadvocaten.nl kan links of referenties bevatten naar andere websites of media. CLERXvanROYadvocaten is geen beheerder van deze externe bronnen en is derhalve op geen enkele manier verantwoordelijk voor het onderhoud en de inhoud daarvan. Als u een link naar onze website wenst te vermelden in uw website, verzoeken wij dit voorafgaand te melden door een e-mail naar info@clerxvanroyadvocaten.nl te versturen.

 

Aansprakelijkheid

Hoewel onze website zo goed mogelijk wordt onderhouden en met zorg is samengesteld, is CLERXvanROYadvocaten niet aansprakelijk voor enige schade ontstaan door direct of indirect gebruik van deze website of het niet beschikbaar zijn van de website of de informatie op de website. CLERXvanROYadvocaten is in het geheel niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor het onderhoud of de inhoud van links naar andere websites of media.