Arbeidsrecht

De advocaat arbeidsrecht houdt zich bezig met de betrekkingen tussen werknemers en werkgevers, zoals ontslagrecht, contractonderhandelingen en medezeggenschapsrecht. Net als een succesvolle ondernemer heeft een advocaat arbeidsrecht mogelijke juridische conflicten al in het vizier voordat ze tot problemen leiden. Een advocaat arbeidsrecht van CLERXvanROYadvocaten zal nooit voor verrassingen komen te staan omdat die zich, al voordat een arbeidsrechtelijke kwestie begint te spelen, goed in de materie heeft verdiept.

Verstoorde arbeidsverhoudingen tussen werkgevers en werknemers kunnen tot langdurige en kostbare procedures leiden, met alle gevolgen van dien. Met ons advies helpen wij ondernemingen om, bijvoorbeeld in het complexe ontslagrecht, hun belangen optimaal af te zekeren. Uiteraard gaan wij met de hoogst mogelijke zorg en discretie om met de informatie die onze cliƫnten aanleveren.

De advocaten van CLERXvanROYadvocaten adviseren de directie van een onderneming bij zowel het opstellen van arbeidscontracten, onderhandelingen, procedures als reorganisaties. Alle arbeidsrechtelijke zaken die van belang zijn, worden door ons schriftelijk vastgelegd.

Een goede strategie op het gebied van arbeidsrecht is cruciaal voor een gezonde onderneming. De advocaten arbeidsrecht van CLERXvanROY zijn vaak in de boardroom van ondernemingen te vinden om de bestuurders van advies te dienen.

Heeft u vragen over CLERXvanROYadvocaten of wilt u weten wat een advocaat arbeidsrecht van CLERXvanROYadvocaten voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bezoekadres

CLERXvanROYadvocaten
van Sonsbeecklaan 48
6191 JM Beek

Neem contact op

T. 046 436 33 88
F. 046 436 33 89
» Contactformulier