Commerciële contracten

Juridisch advies bij het opstellen van commerciële contracten

Ondernemers hebben te maken met (commerciële) contracten en overeenkomsten, zoals contracten met leveranciers, producenten, vervoersmaatschappijen en verzekeraars. De voorwaarden van bijvoorbeeld een arbeidscontract, koopcontract of huurcontract moeten goed vastgelegd worden om problemen in de toekomst te voorkomen. In geval van een conflict wordt altijd teruggegrepen op het contract, ook door de rechter.

De advocaten van CLERXvanROYadvocaten hebben ruime ervaring in het contractenrecht, zoals het opstellen van onder meer financieringscontracten, joint-venture overeenkomsten en andere samenwerkingsverbanden, pandaktes en arbeidsovereenkomsten. Ze weten waarop moet worden gelet bij het aangaan van overeenkomsten.

CLERXvanROYadvocaten kan u bijstaan in de analyse van een contract. Onze advocaten zijn bekwaam in het opstellen van contracten van velerlei aard, en adviseren en begeleiden u in het geval van een contractueel conflict. Daarbij zetten zij zich in om uw belangen zo goed mogelijk af te zekeren.

Heeft u vragen over CLERXvanROYadvocaten of wilt u meer weten over commerciële contracten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.